Gizlilik ve Güvenlik

Gizlilik ve Güvenlik

Gizlilik ve Güvenlik
GÜVENLİK 
Duruselsaat.com 'da alışverişinizi yaparken girdiğiniz tüm verileriniz veritabanımızda tutulmaktadır. Bu bilgiler kesinlikle kimse ile paylaşılmamaktadır. 

GİZLİLİK PRENSİPLERİ 
Duruselsaat.com olarak temel ilkemiz üyelerimizin kişisel bilgilerinin gizliliğine önem vermektir. Bu bilgiler ancak ve ancak Sadece duruselsaat.com tarafından müşteri profili belirlemek amacıyla kendi bünyesinde kullanılabilir. 

Bunun neticesinde, kişisel bilgileriniz istediğiniz ölçüde gizli kalacaktır. Amacımız tüm kullanıcılarımız için güvenli bir site yaratmak ve gizliliğin korunabileceği bir platform oluşturmaktır. 
Duruselsaat.com gizlilik hakları üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda yapılan değişikliklerden tüm kullanıcılar haberdar edilecektir.

Yukarıdaki Gizlilik ilkeleri, sizin bireysellik haklarınızı garanti altına almaktadır... 

YASAL UYARI 
Bu yayın duruselsaat.com tarafından hazırlanmış olup, içinde yer alan bilgiler güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan temin edilmiştir. 

Bununla beraber gerek bu yayındaki gerekse bu yayında kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve bu yayındaki bilgilerin kullanılması sonucunda kullanıcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı duruselsaat.com sorumlu tutulamaz.