Sipariş Takibi

Sipariş Takibi
Duruselsaat.com'dan vermiş olduğunuz siparişleriniz kargoya teslim edildiklerinde, bize ulaşarak, ürününüzün ya da ürünlerinizin kargoya ne zaman teslim edilmiş olduğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca Sisteme kayıtlı üyelik bilgilerinizle giriş yaparak siparişlerinizin son durumunu öğrenebilirsiniz...

Siparişiniz size ulaşmadan önce herhangi bir nedenle, siparişinizi iptal etmek istiyorsanız, duruselsaat.com Müşteri Hizmetlerini iletişim telefonlarımızdan arayabilir veya bilgi@duruselsaat.com adresinden sipariş numaranızı ve iptal nedeninizi belirterek siparişinizin iptal talebini iletebilirsiniz. 

SİPARİŞİM NE ZAMAN ULAŞIR? 
Sipariş verdiğinizden itibaren her türlü bilgi girişiniz editör birimimizce kontrol edilerek onaylanmaktadır. Bu yüzden, siparişinizin tedarik ve teslimat aşamasına gelebilmesi için öncelikle siparişinizin ödeme/fatura bilgilerinin doğruluğunun onaylanması gereklidir. 

Siparişiniz en geç 1 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Kargoya verilen siparişle ilgili tarafınıza telefon açılarak bilgi verilmektedir. 

Cumartesi günü 15.30'dan sonra verdiğiniz tüm siparişler sonraki Pazartesi günü işleme alınmaktadır. Pazar günleri teslimat yapılmamaktadır. Ürün stokları sürekli güncel tutulsa da sipariş etmiş olduğunuz bazı ürünler tedarikçi firmaların stoklarında tükenebilmekte yada nadirde olsa ürün teminlerinde gecikmeler yaşanabilmektedir. 

SİPARİŞİNİZİ TESLİM ALIRKEN 
Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. 

Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak tuttururarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız.