Saat Tamiri ve Teknik Servis

Saat Tamiri ve Teknik Servis

Saat Tamiri ve Teknik Servis Saat Tamiri ve Teknik Servis
Saat Tamiri faaliyetimizden bugüne teknolojideki bütün gelişmeleri takip edip uygulamaya geçtik. Mekanik saatçilik ten elektronik saatçiliğe geçişteki gelişmeleri çok yakından takip ederek, açılan kurslara katılarak, görerek, yaşayarak ve tamir ederek gerekli bilgi ve deneyime sahibiz. 

Ayrıca, Antika, duvar, masa, kol saatleri itina ile orijinal haline sadık kalınarak tamir edilmektedir. 

Otomatik, kurmalı kol saati tamiri yapılmaktadır. Ayrıca her nevi Quartz(pilli) kol, duvar, masa saati tamiri yapılmaktadır. Tüm yapılan tamir hizmetlerine bir yıl garanti verilmektedir.
 
Firmamız yedek parça konusunda da hizmet vermektedir. Her nevi saat pili (reneta , sony), saat camları (mineral , safir , lensli , bombeli) ve saat kordonları (deri, silikon, metal) bulunmaktadır, ayrıca bulunması mümkün olmayan deri kordonların eskisi elinizde olmak şartıyla birebir aynısını yapabiliyoruz. 

Firmamızda her türlü elektronik aletin pilini bulmanız mümkündür. Araç kumanda pilleri, alarm pilleri , işitme cihazı pilleri , kan şekeri ölçme cihazı pilleri, tansiyon aleti pilleri, telsiz telefon pilleri, baskül pilleri gibi bütün piller bulunmaktadır. Firmamızda kol saati pillerinin tüm çeşidi bulunmaktadır. Pil değişiminde saatin kapak contasını değiştirip, kapak ve tepe contalarını silikonlayıp izolasyonunu yaptıktan sonra teslim ediyoruz. 

Deri saat kordonu temininde de 1000'e yakın ürünle 8mm-40mm arası çeşitlerimizle hizmet vermekteyiz.